Woonzorglocatie Hugo-Waard van De Pieter Raat Stichting viert deze maand zijn 72e verjaardag en wie jarig is trakteert. Daarom wordt er op 28 september een feestelijke open dag georganiseerd.

Het thema is 'Veilig & Vitaal'. Bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten die aansluiten bij het thema en er wordt een unieke rondleiding door het gebouw gegeven, waarbij bewoners alles vertellen over hun ervaringen in Hugo-Waard. Daarnaast wordt uitleg gegeven over de 'verborgen plekjes' in het gebouw en kan kennis gemaakt worden met een bijzondere 'spinning fiets'.

In het restaurant van Hugo-Waard worden marktkraampjes opgebouwd waar bezoekers informatie kunnen inwinnen. Het Cliëntenservicebureau van de Pieter Raat Stichting heeft een kraampje, met informatie over wonen in Hugo-Waard of andere locaties en over activiteiten van de stichting. Vrijwilligers staan paraat om over hun werk te vertellen.

In het restaurant laten cliënten zien hoe ze fit blijven door te trainen met de Wii en mentaal gezond blijven dankzij 'Beleef TV'. Meedoen mag ook. Twee verpleegkundigen laten zien welke hulpmiddelen zij gebruiken in de zorg en ze verzorgen gratis controles van de bloeddruk.

Op het terras van Hugo-Waard kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje. In de tuin wordt demonstratie gegeven van Petanqueclub Ça Roule bij de jeu des boules baan en kunnen enthousiastelingen op een duofiets stappen met een vrijwilliger.

De open dag duurt van 11:00 tot 14:00 uur Toegang tot is gratis, de koffie staat klaar.
Pin It
Bekeken: 2134x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/