De zuidelijke helft van de Rivierenwijk in Heerhugowaard krijgt in de loop van komend jaar een nieuwe inrichting. Parkeerterreinen, openbaar groen en bestrating worden aangepakt en verbeterd. ''Wat er precies gaat veranderen is nog niet helemaal duidelijk, maar in ieder geval wordt het een verbetering voor de bewoners. Hopelijk kunnen we er eind oktober meer informatie over geven'', laat Woonwaard weten.

Eind oktober wordt er voor de bewoners een informatieavond georganiseerd waar ze terecht kunnen met vragen over de herinrichting waarmee naar verwachting komend voorjaar begonnen wordt. Omdat de boel dan toch op de schop gaat wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om zo'n 500 huizen in het zuiden van de wijk aan te sluiten op het warmtenet van HVC.

De gemeente Heerhugowaard wil ook eigenaren van koopwoningen stimuleren om zich aan te laten sluiten op het Warmtenet en zo het aantal aangesloten woningen verder laten stijgen. De gemeente staat garant voor 2,3 miljoen euro van de benodigde 13 miljoen en is er daarom bij gebaat dat HVC de investering zo snel mogelijk terugverdient. Daarvoor zijn 2.500 aangesloten woningen nodig. (foto: Bing Maps)
Pin It
Bekeken: 3905x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/