Voetbal wordt onder meisjes steeds populairder en dat merken ze ook bij SVW '27 waar de afdeling 'M' dit seizoen flink is gegroeid. Afgelopen siezoen was er één meidenteam maar nu staan er twee damesteams en meidenteams in alle leeftijden klaar om te laten zien wat ze kunnen.

Om het lokale karakter van de organisatie te benadrukken heeft Heerhugowaard Centraal besloten het Mo13 te ondersteunen en sponsor te worden. Het team is voorzien van nieuwe broeken, sokken en shirts en daarop prijkt natuurlijk de naam van Heerhugowaard Centraal.

Hopelijk kunnen ze de komende seizoenen daar veel plezier en mooie sportprestaties mee leveren. De eerste competitiewedstrijd werd strijd geleverd tegen Wiron uit Den Oever. Helaas bleken de meiden uit de Noordkop twee koppen groter en werd de wedstrijd verloren met 0-9.

Komende zaterdag heeft het team een nieuwe kans tegen het uit Heiloo afkomstige Foresters. Er is ondanks de flinke aanwas nog wel plek voor voetballende meiden, met name bij Mo11 en Mo15 is versterking welkom.
Bekeken: 4112x