De recherche heeft eind vorige week twee mannen gepakt in onderzoeken naar twee 'fakkelincidenten', die op 15 april plaatsvonden in het Eindhovense Philips Stadion. Eén daarvan is een 19-jarige Ajax-fan uit Heerhugowaard.

Tijdens de kampioenswedstrijd PSV-Ajax werd vanuit het vak met Ajax-supporters met vuurwerk en fakkels gegooid, kort nadat PSV de 3-0 scoorde. Een jongen uit Heerhugowaard is herkend en vorige week aangehouden. Hij heeft tijdens zijn verhoor bekend en een zogenoemde gedragsaanwijzing gekregen.

De jonge Heerhugowaarder mocht zondag, toen PSV opnieuw tegen Ajax speelde, niet in de gemeente Eindhoven komen. De recherche maakt verder een dossier op van de Ajax-fan, dat voor verdere afhandeling naar het Openbaar Ministerie wordt gestuurd. (foto: Politie)
Pin It
Bekeken: 2566x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/