Sinds 2014 verzorgt MET Welzijn de welzijnsdiensten in Heerhugowaard, zoals buurtbemiddeling en maatschappelijk werk. . Na een evaluatie door de gemeente en de organisatie zelf is er een nieuwe samenwerking ontstaan voor de komende twee jaar.

De beoordeling van inwoners en samenwerkende partijen is in de evaluatie meegenomen. Er heerst tevredenheid, maar er waren wel een paar puntjes van kritiek. In de nieuwe opdracht komt de focus van het welzijnswerk dan ook meer te liggen op preventie, ondersteuning en verbinding.

Sinds 2015 heeft MET Welzijn een nieuwe aanpak. De welzijnsorganisatie heeft geen vast kantoor meer, maar is actief in de wijken en werkt samen met andere welzijnsorganisaties. Het werk wordt gedaan door vier wijkteams, zodat de medewerkers flexibel en toegankelijk zijn voor inwoners.

Meer informatie over MET Welzijn is te vinden op methhw.nl.
Pin It
Bekeken: 2422x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/