Afgelopen weekend vond het NK Estafette vooral alle leeftijdscategorieën plaats in Amstelveen. AV Hera ging de strijd aan met meerdere teams in diverse estafettevormen, met geluk en ongeluk als resultaten. De B-jongens pakten zaterdag zilver op de 4x100m en zondag brons op de 4x200m, maar werden gediskwalificeerd op de Zweedse estafette nadat ze als tweede finishten. De D-meisjes kregen op de 4x60m ook een "DQ". Het ging snel tot de derde wissel, maar die ging mis en dat leverde nogal wat tranen op.

De B-jongens kwamen met moeite door de series. Koen Hoedjes en Romello Christiaan liepen goed, maar Lars Philipsen was veel te vroeg weg en moest vol in de remmen om het stokje binnen de wisselzone te krijgen en af te leveren bij Léon Caballer. In de finale liep alles wel soepel en werden ze tweede in een nieuw teamrecord van 44,29s.

Bij de Zweedse estafette (400-300-200-100m) startte C-junior Jeff Tesselaar, goed gevolgd door Lars, Romello en Koen, die als tweede finishte. Maar later bleek dat Koen net een voet verkeerd had staan bij zijn vertrekpunt, met diskwalificatie tot gevolg. Opmerkelijk is wel dat zij gewoon in de uitslag staan met 2:06.17 min., dus wellicht was er clementie. Op het laatste onderdeel, de 4x200m, het minste onderdeel van de jongens en met al vermoeidheid in de benen, eindigden Lars, Romello, Koen en Léon toch nog als derde in 1.35.67.

D-meiden Lotte Endel, Yara Molenaar, Rosanne Ter Horst en Meike Wagenaar stonden twaalfde geplaatst op de 4x60m. Alles ging uitstekend, het team stormde af winst in een dik record en plek vijf of zes overall, maar de nog onervaren Meike vertrok veel te vroeg en Rosanne kon haar niet meer in de wisselzone inhalen. Ondanks steun van haar team, coach en ouders, waren daar de tranen.

Bij de pupillen ook wisselde  resultaten. De jongens B-pupillen wonnen overall met een mooie 24.78s op de 4x40m, ondanks dat een van de wissels heel slecht ging, met een bijna botsing en een lichte blessure tot gevolg. De jongens C-pupillen finishten netjes tweede in hun race en vierde overall. Bij de jongens A-pupillen ging het niet zo goed op hun 4x60m. Ze finishten lager in de middenmoot in een tijd van 36.44s.
Pin It
Bekeken: 2425x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/