Heerhugowaard Centraal


Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 oktober organiseert Stichting Babyspullen weer een Stapelweek in haar Heerhugowaardse distributiescentrum. Iedereen wordt uitgenodigd om te helpen bij het sorteren van alle babyspullen die de Heerhugowaardse stichting heeft ontvangen om door te geven aan ouders met een baby, of een kleine op komst, die maar met moeite de eindjes aan elkaar kunnen knopen.

Dit jaar is steun harder nodig dan ooit. Stichting Babyspullen heeft via diverse instanties in drie kwartalen tijd al meer babystartpakketten gedoneerd dan over heel 2017. De voorraad is drastisch uitgedund en moet weer aangevuld worden met nieuwe en gebruikte spullen die de stichting vanuit het hele land krijgt van gulle gevers. Daarvoor zijn vele handjes nodig bij het sorteren van spullen en het maken van de pakketten.

Er wordt elke weekdag gesorteerd van 09:00 tot 12:00 uur en op dinsdag en donderdag ook van 12:30 tot 15:00 uur. Op de dinsdag en de donderdag wordt er tevens gesorteerd van 19:15 uur tot 22:00 uur. Aanmelden voor één of meerdere dagdelen meehelpen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl