In het Rosariumpark in Heerhugowaard vindt zaterdag en zondag de Samenloop voor Hoop plaats. In totaal doen zo'n 600 wandelaars, verspreid over 26 teams, mee. Ze lopen 24 uur in estafettevorm. De deelnemers worden gesponsord en de opbrengst gaat naar de KWF Kankerbestrijding.

Tijdens de samenloop wordt stilgestaan bij kanker, het leven wordt gevierd en verhalen worden gedeeld. Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Op die manier wordt aangetoond dat er hoop is.

Op de route van de wandelestafette zijn er onder meer muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zaterdagavond is er nog iets speciaals. Dan verlichten kaarsenzakken (zogenoemde 'wenslichten') met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

Aan het einde, na 24 uur wandelen, loopt iedereen samen de feestelijke laatste ronde. Daarna wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF.

De samenloop begint zaterdag om 14:00 uur en eindigt zondag om 14:00 uur. Het Rosariumpark is te vinden aan Dreef 8 in Heerhugowaard (achter speeltuin de Bolle Buik). Meer informatie over deze en andere samenlopen staat op samenloopvoorhoop.nl.
Pin It
Bekeken: 3106x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/