In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de Heerhugowaardse politie een 33-jarige vrouw met onbekend woonadres aangehouden wegens het autorijden onder invloed van drugs en het voorhanden hebben van drugs en een steekwapen.

Rond 02:00 uur werd de vrouw door de politie opgemerkt terwijl over de Torenmolen reed. Bij controle bleek zij geen alcohol, maar wel mogelijk drugs te hebben gebruikt. De vrouw werd opgedragen een bloedproef af te leggen, maar weigerde. De politie kan mensen hiertoe niet dwingen, wel staat het weigeren van een bloedproef te boek als misdrijf. Het rijbewijs van de bestuurster werd dan ook ingevorderd en er wordt een onderzoek ingesteld naar haar rijvaardigheid.

In de auto vonden de agenten een doosje met wit poeder - mogelijk cocaïne - een zakje met 40 vermoedelijk XTC-pillen en een doosje wiet. Ook bleek de vrouw een broodmes bij zich te hebben. De politie nam de auto, drugs en het mes in beslag.
Pin It
Bekeken: 2973x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/