De Heerhugowaardse (van origine Curaçaoër) Ruth Groenewoud heeft de eretitel Ambassadeur van Curaçao gekregen. Afgelopen weekend kreeg zij de onderscheiding van Anthony Begina, Gevolmachtigde Minister van Curaçao, in het Curaçaohuis in Den Haag. Groenewoud kreeg ook een bijbehorend beeldje. Het is een titel voor mensen die een positieve bijdrage leveren aan Curaçao, dat meldt het NHD.

Ruth Groenewoud is voorzitter en oprichtster van de Stichting Miss IQ, die vanuit Alkmaar zending van nieuwe en gebruikte lesmaterialen naar scholen op Curaçao verzorgt. Onlangs zijn zes containers op Curaçao aangekomen en op het depot in Alkmaar wordt alweer hard gewerkt aan het vullen van twee nieuwe containers die binnenkort richting het eiland gaan.

Groenewoud vindt de titel ’een grote erkenning’ voor het werk dat de stichting verricht. (foto: Facebook Ruth Groenewoud)
Pin It
Bekeken: 3439x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/