Heerhugowaard Centraal


Zaterdag 10 november organiseert Palm Beach het evenement ROCK100. Tien Noord-Hollandse bands zullen, samen met presentator en vinyl DJ Johan Schoterman - bekend van de Zwarte Cross - 100 rockhits laten horen vanaf twee podia in de Heerhugowaardse poptempel.

Tijden veranderen, maar rockmuziek blijft. Jos Baltus, van het Heerhugowaardse bedrijf Partybookers.nl, is initiatiefnemer en organisator: "In de jaren '80 en '90 werden de Noord-Hollandse podia nagenoeg elk weekend bezet door de vele bands die in de regio actief waren. Vooral coverbands waren erg populair in die tijd. (Hard)rock was in de jaren '70 zeer groot. Grote namen als Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath en Queen spreken nog steeds tot de verbeelding. Maar ook in Nederland kwamen toonaangevende bands op. Denk aan bands als Focus, (toen nog) The Golden Earrings, Brainbox met Jan Akkerman, Shocking Blue en nog vele andere."

ROCK100 is dus eigenlijk een 'beproefde formule' maar dan in een nieuw jasje. Baltus: "We bieden regionale bands de kans zich te presenteren aan een groot publiek en dan ook nog op een prachtig podium, met een geweldig geluid en een dito lichtshow, zoals Palm Beach Heerhugowaard dat biedt. Een unieke avond voor de (rock)muziekliefhebber!"

De deelnemende bands zijn: Janssen & Janssen, Tea Rex, Snoake, Prime, Mainstage, Persona non Grata, Steal, Crane Lane (zie foto), The Quest en Moorpark.

De ROCK100 'Aller Tijden' duurt van 20:00 tot 01:00 uur. Entree kost vooraf  15 euro en aan de deur 20 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via rock100.nl. en Primera-filialen in de regio. (foto: Eva Former)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl