Heerhugowaard Centraal


Zondag 28 oktober organiseert Cool in Heerhugowaard een nieuwe editie van 'Zing ‘es'. Anderstalige inwoners van Heerhugowaard en omstreken die graag Nederlands willen leren, kunnen al zingend kennismaken met de Nederlandse taal. Ook Nederlandstalige inwoners zijn van harte welkom.

Het thema van deze editie is de herfst. Onder leiding van zangcoach en koorleider Raoul Wijsma zullen Nederlandstalige klassiekers voorbij komen zoals 'Ritme van de regen' van Rob de Nijs en 'Het regent zonnestralen' van Acda en De Munnik, maar er is ook ruimte voor verzoekjes. Als er veel kinderen aanwezig zijn komen er uiteraard ook kinderliedjes aan bod.

Plezier hebben met elkaar staat voorop maar Zing ‘es is vooral een leuke en ook effectieve manier voor bijvoorbeeld vluchtelingen en expats om de Nederlandse taal eigen te maken.  Zing‘es is meteen ook een mooie gelegenheid voor oude en nieuwe inwoners om elkaar te ontmoeten. Eerdere edities van Zing ‘es waren een gezellige smeltkroes van nationaliteiten. Cool streeft naar een 60-40 verhouding tussen Nederlands-lerenden en Nederlands-sprekenden.

Zing'es duurt van 14:30 tot 15:30 uur. Toegang is gratis en er wordt gezorgd voor liedteksten, muzikale begeleiding, koffie en thee. Reserveren is noodzakelijk want er is beperkt plaats. Dit kan via coolkunstencultuur.nl of de servicebalie. (foto: Richard Rood)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl