Van 3 tot en met 11 november worden vrijwilligers uit Heerhugowaard en Langedijk in het zonnetje gezet tijdens Vrijwilligers Bedankt. Het evenement wordt georganiseerd door MET Welzijn in samenwerking met vele partners, ondernemers en betrokkenen.

Vrijwilligers Bedankt is een initiatief van de samenwerkende gemeenten Heerhugowaard, Langedijk en de BUCH-gemeenten Bergen, Castricum, Heiloo en Uitgeest. Iedere gemeente biedt zijn eigen programma aan.

Er zijn allerlei leuke activiteiten om gratis aan deel te nemen, zoals creatieve en culinaire workshops, lezingen, rondleidingen en sportactiviteiten. Op deze manier willen de gemeenten de vrijwilligers bedanken voor het vele werk dat zij voor de samenleving verrichten.

Het volledige programma is na te lezen op vrijwilligers-bedankt.nl. Via deze website kunnen mensen zich ook nog inschrijven tot en met 29 oktober.
Pin It
Bekeken: 2287x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/