De jongens van SVW'27 beleefden een fantastische dag op het AZO.10 Toernooi. Op de tweede dag van het toernooi schreven de jonge Heerhugowaarders de overwinning op hun naam en mochten ze na de prijsuitreiking met het eerste team van AZ op de foto.

Na drie gewonnen poulewedstrijden speelde het Waardse team in de halve finale tegen de andere poulewinnaar DSS en won de wedstrijd met 4-1.

In de finale stonden de SVW'ers tegenover het Amsterdamse DWS. Het leverde een bloedstollende wedstrijd op. Het lukte de Heerhugowaarders maar niet om de mooie aanvallen om te zetten in een doelpunt. Uiteindelijk lukte het ze toch de 1-0 op het scorebord te zetten en werden ze terecht winnaar.

De jongens, allen onder de tien jaar, waren uitgenodigd om mee te doen met het AZ O.10 Toernooi in Alkmaar. Het toernooi is hèt driedaagse voetbalevenement voor de pupillen onder tien jaar en wordt jaarlijks in de herfstvakantie georganiseerd. (Foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 3704x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/