Accordeonensemble Dijk en Waard, onderdeel van Cool Kunst en Cultuur Heerhugowaard, bestaat dit jaar 40 jaar. Zondag 2 december gaan ze het jubileum op feestelijke wijze vieren met een Jubileumconcert met medewerking van Dansstudio Dagmar en een speciaal projectkoor.

Speciaal voor het 40-jarig bestaan van het ensemble, is een samenwerking gezocht met Dansstudio Dagmar uit Heerhugowaard en een projectkoor. Gedurende het concert verzorgen zij diverse optredens. Voorafgaand aan het concert wordt een play-in georganiseerd voor leden van toen en nu. Iedereen die tussen 1978 en 2018 lid is geweest van het ensemble is van harte welkom. Na het concert wordt er een reünie georganiseerd. Ook hiervoor zijn oud-leden uitgenodigd.

Oud-leden kunnen zich aanmelden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het concert begint om 15:00 uur.  Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te reserveren op coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie van Cool. (foto: Richard Rood)
Bekeken: 2017x