De stemming zat er zaterdagochtend al lekker op tijd in op het Stadsplein. Honderden kinderen en hun ouders lieten zich gewillig vermaken tot de Goedheiligman op het balkon van het Stadhuis zou verschijnen.

Dat ging natuurlijk niet vanzelf; de Sint had wel wat aanmoediging van de menigte op het plein nodig. Maar toen er eenmaal goed gecoördineerd werd afgeteld en "Sinterklaas!" werd geroepen kwam het voor elkaar en verscheen de kindervriend, samen met burgemeester Bert Blase.

Die laatste liet zich ook van de meest feestelijke kant zien en genoot zichtbaar van het spektakel. Net als de Sint: "Ik vind het altijd een geweldige ontvangst hier op het Stadsplein in Heerhugowaard, met zóveel kinderen. Er komen er elk jaar weer meer bij volgens mij."
Pin It
Bekeken: 2692x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/