Heerhugowaard Centraal


Zondagmiddag 16 december organiseren Rotary Club Langedijk Geestmerambacht en Rotaract Club Alkmaar de vierde Santa Run in Heerhugowaard. De Santa Run is een ludieke run volledig in kerstsfeer, iedereen rent of wandelt in een kerstmanpak. De start en finish zijn op het Coolplein.

Alle deelnemers rennen of wandelen in kerstmanpak het parcours door Heerhugowaard voor twee goede doelen. De goede doelen zijn dit jaar Stichting Gouden Dagen en Stichting Sport-Z. Stichting Gouden Dagen zet zich in voor de eenzame ouderen in Heerhugowaard en omgeving. Sport-Z brengt mensen in de regio die een extra steuntje in de rug nodig hebben in beweging door middel van (sport)activiteiten en- programma’s.

Na afloop van de run is er gelegenheid om op het Coolplein nog een drankje en een hapje te nuttigen. Tijdens deze editie is er ook speciale aandacht voor de kinderen uit Heerhugowaard. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen met vriendjes en vriendinnetjes deelnemen aan de Santa Kids Run van 1 kilometer. Verder zijn er een 5 kilometer wandeltocht voor iedereen die van wandelen houdt en een 5 kilometer run voor fanatieke recreatielopers.

Vanaf 13:30 uur kunnen deelnemers hun startnummer en pak ophalen. Om 14:15 uur start de Kids Run, om 15:00 uur de 5 kilometer Run en om 15:05 uur de wandeltocht. Om 16:30 is iedereen gefinisht is de prijsuitreiking. Deelname aan de Santa Run bedraagt 15 euro per persoon, kinderen betalen 7,50.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl