Een medewerker van Asito veroorzaakte maandagmiddag een kettingbotsing nabij wegwerkzaamheden op de Braken (N194) tussen Obdam en Spierdijk. Hij liep daarbij letsel op en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De inzittenden van de andere twee betrokken auto's kwamen met de schik vrij.

Nabij Spierdijk vinden werkzaamheden plaats en verkeersregelaars stoppen zo nu en dan het naderende verkeer op de Braken. De Asito-medewerker kwam vanuit de richting van Heerhugowaard en zag om onbekende reden de twee stilstaande auto's voor hem te laat. Het lijkt of hij tevergeefs nog een uitwijkmanoeuvre heeft geprobeerd te maken. Door de harde klap schoot de stilstaande auto door tegen de voorste auto.

De medewerker is tegen zijn auto gaan liggen en een bouwvakker van Heijmans heeft zich over hem ontfermd, totdat ambulancepersoneel de zorg over kon nemen. Zeker één auto is door een berger weggesleept.
Pin It
Bekeken: 2553x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/