Van 22 december tot en met 5 januari strijkt Wintercirsus Sijm neer in Heerhugowaard, en wel aan het Strand van Luna. In het verwarmde blauw-gele tentencomplex, versierd met duizenden lampjes, wordt jong en oud vermaakt met muziek, dans, acrobatiek en humor tijdens de achttiende editie van het wintercircus. Dit jaar wordt ook de nieuwe productie 'Vive Le Cirque' gepresenteerd; een eerbetoon aan 250 jaar circus. Het is een show met twaalf acts en kostuums met veren, glitters en edelstenen.

Het publiek wordt ontvangen door de Kerstman in een sfeervolle ontvangsttent, aangekleed met onder andere nostalgische houten huisjes en een kerststal. Bij de buffetten zijn lekkere traditionele producten verkrijgbaar, zoals popcorn, zuurstokken en natuurlijk chocolademelk. Na afloop van iedere voorstelling mogen bezoekers stemmen welke act of artiest ze het beste vonden. De winnaar van de NHD Circus Award wordt 5 januari bekend gemaakt.

Kaartjes voor Circus Sijm kosten 19 euro aan de kassa en op circussijm.nl 16,50. Kinderen tot en met 1 jaar mogen gratis naar binnen.
Bekeken: 2472x