Lizz Hoekema is opgenomen in de nationale Jong Talent selectie. Dit laat turnvereniging SiU weten via Facebook. Het Heerhugowaardse turntalentje wordt daarmee beloond voor haar harde werken en het succes dat dit opleverde.  Begin juni behaalde Lizz zilver op de onderdelen vloer en balk in de leeftijdscategorie pupillen 2 niveau N2, tijdens het Nederlands kampioenschap in Tilburg.

De turnster kwam uit voor SiU Heerhugowaard, maar stapte na de zomervakantie over naar Bato in Haarlem. Met haar nieuwe club nam ze deel aan diverse buitenlandse wedstrijden om internationale ervaring op te doen. Overigens heeft Lizz haar SiU niet helemaal vaarwel gezegd; op donderdagen traint ze nog bij de Waardse club.
Pin It
Bekeken: 2271x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/