Heerhugowaard Centraal


Vlak voor de kerstdagen kreeg turn- en gymnastiekvereniging SiU in Heerhugowaard een cheque met 12.181,70 euro uitgereikt van de Grote Clubactie. De clubleden hebben afgelopen jaar maar liefst 5.353 loten verkocht en is hiermee de bestverkopende vereniging van Noord-Holland.

“Een gigantisch bedrag voor ons”, zegt de woordvoerster van SiU Cindy Klinge. “Veel meer dan wij van de sponsoren ontvangen.”

De vereniging heeft de jeugd op een mooie manier weten te prikkelen, vertelt ze trots. “Andere jaren kregen ze een bioscoopbon als zij 25 loten zouden verkopen. Nu hebben we gezegd dat ze bij 50 loten mee mogen doen aan een turnclinic. Dat heeft enorm gewerkt: 34 leden hebben meer dan 50 loten verkocht.”

In het voorjaar krijgen de superverkopers van SiU in Heerhugowaard de turnclinic en in de kerstvakantie mogen de leden die meer dan 25 loten tijdens de Grote Clubactie verkochten naar een bioscoopfilm.

Het geld kan de turnclub goed gebruiken. “We hebben sinds kort een nieuwe hal, die helemaal moest worden ingericht en we gebruiken met de 750 leden nog meerdere andere accommodaties. Dus het opgehaalde bedrag steken we eerst in nieuw materiaal. Dat is hard nodig en kost heel veel geld." (Foto: SiU)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl