Theater Gnaffel komt vrijdag 4 januari met een geheel eigen versie van het TV-programma De Wereld Draait Door naar Cool in Heerhugowaard. Presentator Twan nodigt in zijn populaire talkshow 'Het Bos Draaft Door' dagelijks een aantal prominente dieren uit om te praten over hedendaagse problemen. Voorafgaand aan de voorstelling is er een workshop waarbij kinderen zelf theater maken én spelen!

De gevarieerde muzikale voorstelling begint in de studio maar al snel komt het publiek terecht in het hoofd van Twan. Vlijmscherpe grappen maken vliegensvlug plaats voor poëzie, beeldende pareltjes uit het wonderlijke dierenrijk en een rijk dat je niet vaak ziet: de fantasie. Herkenbare en lastige vraagstukken worden aangepakt zoals ‘hoe creëer je geluk voor jezelf en voor anderen?’ En ‘gaat een kat na zijn zesde leven nog steeds zo nonchalant om met het verkeer’?

De voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar, duurt van 14:00 tot 15:00 uur en kost 13,50 euro, inclusief garderobe en consumptie. Meer informatie over de voorstelling en de workshop is te vinden op coolkunstencultuur.nl. (foto: gnaffel.nl)
Pin It
Bekeken: 2046x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/