Heerhugowaard Centraal


Vrijdag 8 februari wordt in Ontmoetingscentrum De Brink in Heerhugowaard een filmavond georganiseerd. Taakgroep Zin in Heerhugowaard organiseert de avond en de film die wordt gedraaid is The Leisure Seeker. De eerste Amerikaanse film van de Italiaanse regisseur Paolo Virzi met in de hoofdrollen Donald Sutherland en Helen Mirren.

De film gaat over een ouder echtpaar dat kampt met gezondheidsproblemen. Ella en John besluiten om nog een keer een reis met hun oude camper ‘The Leisure Seeker’ te maken langs plekken waar ze vroeger met hun twee, inmiddels volwassen kinderen vakantie vierden. Het wordt een reis vol verrassingen, tegenslagen en herinneringen. Tijdens de reis hervinden ze hun passie voor het leven en de liefde.

Entree voor de filmavond bedraagt 5 euro per persoon, inclusief een kopje koffie of thee. De film begint om 19:45 uur, maar de inloop is al vanaf 19:15 uur. Na afloop vindt een korte pauze met een drankje plaats en een nagesprek over de film. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl