Dinsdagochtend werd op het Horizon College in Heerhugowaard een netwerkevent - met ontbijt - voor het regionale midden- en kleinbedrijf georganiseerd. Met als speciale gast oud-minister Gerrit Zalm. Studenten van de opleidingen Junior Accountmanager en Facilitair Leidinggevende hadden de organisatie van het evenement in handen.

Na het netwerkontbijt was het tijd voor een workshop over subsidies, speciaal gericht op het midden- en kleinbedrijf. Daarna mochten twee studenten Zalm vragen stellen over onderwerpen die het bedrijfsleven vooraf kenbaar heeft gemaakt. De algemene stelling was 'Europa en banken doen te weinig voor het MKB'. Voorafgaand aan het event hebben de twee leerlingen een training van presentator Tom van 't Hek gekregen, zo waren ze goed voorbereid. De oud-minister prijsde de studenten voor de organisatie: "Leuke jonge mensen die het interview deden. Extreem goed voorbereid, echt bewonderenswaardig."

Het doel van het organiseren van het evenement was voor de studenten om te leren doel- en praktijkgericht te werken.
Pin It
Bekeken: 2971x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/