Heerhugowaard Centraal


Maandag 4 februari start bij Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard weer met Route 65. Het bekende culturele programma voor 65-plussers stimuleert de hersenen en de sociale interactie en staat deze keer in het teken van Portugal.

Een maand lang kunnen senioren uit Heerhugowaard en omgeving kennismaken met Portugal. Bijvoorbeeld bij een lezing over de architectuur in het land, een workshop fado zingen en het maken van een eigen Portugese siertegel. Het gevoel van de Coimbra fado komt tot leven tijdens de muziekvoorstelling van Fado ao Centro en een lezing over de ontdekking van Indië vertelt meer over de rol van Vasco da Gama in de geschiedenis van de zeevaart.

Maandag 4 februari wordt tussen 15:00 en 17:00 uur afgetrapt met de introductiebijeenkomst "Bem-vindo!". Onder het genot van Portugese tapas wordt hier de Portugese maand toegelicht. De bijeenkomst wordt opgeluisterd door fadozangeres Daisy Correia.

Deelname aan de introductie kost 10 euro en aanmelden kan coolkunstencultuur.nl. Op de website is ook meer informatie over alle activiteiten van Route 65 te vinden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl