Heerhugowaard Centraal


De Nero Zero woning in de wijk De Draai in Heerhugowaard is een test- en meetwoning die door Koppen Bouwexperts, samen met TNO, is ontwikkeld. De woning is genomineerd voor de Gouden Kikker voor het meest duurzame project. De Nero Zero woning is ‘Veel voor weinig en voor iedereen’. Dit staat voor een gezonde en comfortabele woning met minimale impact op energie, omgeving en materiaalgebruik. In de woning wordt naast energiemaatregelen namelijk ook aandacht besteed aan circulariteit (lange levensduur) en gezondheid.

Koppen Bouwexperts heeft samen met Scholtens Bouw de eerste Nero Zerowoning gerealiseerd in plan Nieuw Waard. In De Draai worden 42 Nero Zero woningen gerealiseerd, samen met Ory Projectontwikkeling. De woning is een praktijkvoorbeeld van het Europese Sphere project van onderzoeksinstituut TNO.

Ook Woonwaard is genomineerd voor één van de awards, de WoCo25. Deze prijs is voor de meest duurzame woningcorporatie. De Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards worden 14 februari uitgereikt.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl