Heerhugowaard Centraal


De politie zoekt getuigen van een uit de hand gelopen conflict tussen twee automobilisten. Dit gebeurde afgelopen vrijdag in Heerhugowaard, schrijft mediapartner NH Nieuws.

Aanleiding voor het conflict was een manoeuvre op de N242: toen de bestuurder van een Volkswagen Passat plotseling hard remde, moest ook de bestuurder van Ford Focus - die pal achter hem reed - vol in de ankers, aldus de politie Heerhugowaard op Facebook.

Vervolgens namen beide auto's de afslag Heerhugowaard, om achter elkaar de Westtangent op te sturen. Bij het kruispunt met de Reuzenpandasingel stapte de bestuurder van de Passat uit zijn auto, liep naar de Ford, schold de bestuurder uit en bedreigde hem. Daarmee bleek zijn woede nog niet gekoeld. Hij sloeg een raam in, waardoor de man achter het stuur glassplinters in z'n oog kreeg.

De politie komt graag in contact met mensen die iets van de manoeuvre op de N242 of het conflict op de Westtangent hebben meegekregen. Specifiek wordt gezocht naar de bestuurder van een witte bestelbus, die op het moment van het conflict voor het verkeerslicht stond te wachten.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl