Heerhugowaard Centraal


Voor de anderstalige inwoners van Heerhugowaard en omstreken organiseert Cool eens per maand 'Zing 'es'. Een uur lang worden onder leiding van een voorzanger liedjes van bekende Nederlandse artiesten gezongen. Zondag 10 maart staat Zing ‘es geheel in het teken van de bloemen in de lente.

Zingen helpt bij het leren van een taal, is leuk en ook gezellig en verbindend als je het met elkaar doet. Autochtonen worden ook aangespoord om te komen. Tijdens eerdere edities was het een gezellige smeltkroes van nationaliteiten, waarbij muziek de verbindende factor was, en taalbarrières geen rol speelden. Voorganger Suzanne Mateysen heeft de mooiste lenteliedjes uitgezocht, zoals Margrietje, Tulpen uit Amsterdam, Een met de bomen, 24 rozen en Een stekkie van de fuchsia.

Zing 'es duurt van 14:30 tot 15:30 uur en is gratis. Aanmelden is wel gewenst, er is beperkt plaats. Aanmelden kan online via coolkunstencultuur.nl. De geplande editie van zondag 28 april komt overigens te vervallen. (foto: Richard Rood)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl