Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


In 2017 kreeg ze op 8-jarige leeftijd als jongste genomineerde bij de Veed Awards de prijs voor beste nieuwkomer. De Veed-awards zijn de grootste YouTube-prijzen van Nederland. Inmiddels heeft Youtuber Bibi al ruim 440.000 abonnees en is een een zogenoemde 'influencer'. Ze vlogt het liefst over knutselen of lekkere dingen bakken en is zoals elke YouTuber klein begonnen.

Ze keek zelf veel naar YouTube-filmpjes en was altijd benieuwd hoe het was om zelf een kanaal te hebben. “Toen heb ik het m’n ouders gevraagd. Ze vonden me daar eigenlijk te jong voor.” Maar toch heeft Bibi haar ouders zover gekregen. “M’n ouders dachten dat ik na twee filmpjes er wel klaar mee was, maar ik ben er mee doorgegaan,” vertelde Bibi vrolijk aan RTV Oost. Haar ouders kijken uiteraard wel mee met de video’s die Bibi plaatst.

Dat ze een echte bekendheid is bleek zondagmiddag tijdens de Meet & Greet bij ijsbaan De Meent Bauerfeind. Een dikke rij kinderen stond keurig te wachten terwijl zenuwachtige ouders probeerden maar niets te missen van 'het fotomoment'. Bibi nam ondertussen ruim de tijd voor de fans en had er ook geen moeite mee even een videoboodschap op te nemen voor de zusjes, nichtjes of vriendinnetjes die er niet bij konden zijn.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl