Heerhugowaard Centraal


Als het aan gemeente Heerhugowaard ligt kunnen kinderen komende zomer weer hutten bouwen in Butterhuizen en wordt er daarom een informatiebijeenkomst georganiseerd om nieuwe vrijwilligers te werven. Vorig jaar werd het populaire evenement nog afgeblazen wegens een tekort aan vrijwilligers.

Dinsdag 12 maart vindt er een informatiebijeenkomst plaats in wijkcentrum De Zon, Brandpunt 1 in Heerhugowaard. Leden van de โ€˜oudeโ€™ organisatie en MET Welzijn zijn hier aanwezig om belangstellenden te informeren over wat er komt kijken bij de organisatie van zoโ€™n evenement.

Bezigheden als het bestellen van hout en pallets, het regelen van gereedschap, eten en drinken voor de timmerlieden wordt gedaan door het kernteam. Het voorgaande kernteam heeft een mooi draaiboek om het evenement verantwoord en veilig te organiseren.

Wie belangstelling heeft om het timmerdorp dit jaar tot een succes te maken is van harte welkom tijdens de bijeenkomst. Deze begint om 19:30 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl