Zaterdag 16 maart opent de expositie 'Feelingz' bij Koninklijke Visio in Heerhugowaard. Te zien zijn bijzondere kunstwerken van bijenwas, gemaakt door Rachel Kuipers. Rachel kwam in aanraking met kunst maken van bijenwas tijdens haar revalidatie bij Koninklijke Visio.

De opening van de expositie vindt plaats tijdens de open dag van Koninklijke Visio. Dit is een expertise-centrum voor mensen met een visuele beperking. Rachel wil iedereen graag laten zien dat er nog zoveel mogelijkheden zijn, ook als de ogen het flink laten afweten.

Een bezoek aan de expositie kan op 16 maart tussen 11:00 en 15:00 uur. Na 16 maart is de expositie te bezoeken tot eind juni tijdens kantoortijden. De Koninklijke Visio is gevestigd aan de Gildestraat 3 in Heerhugowaard.
Pin It
Bekeken: 2437x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/