In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de Heerhugowaardse politie een 18-jarige inwoner aangehouden, nadat hij met een handlanger probeerde in te breken bij een winkel aan de Middenweg. De jongen bleek een luchtdrukwapen bij zich te hebben. Zijn 'partner in crime' wist te ontkomen.

Rond 01:25 uur zag agenten twee mannen bij de winkel, terwijl ze een raam probeerden te forceren. Toen ze de politie zagen gingen ze er direct vandoor, maar een van de twee kon worden gepakt. Hij bleek een pistool in zijn hand te hebben. Bij zijn aanhouding liet hij het wapen direct vallen. Het bleek het om een luchtdrukwapen te gaan.

De jongeman is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Er is een onderzoek ingesteld om zijn handlanger te vinden.
Pin It
Bekeken: 2981x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/