Donderdagavond rond 21:45 uur belandde een 18-jarige bestuurder met zijn auto in het water langs de Westtangent in Heerhugowaard.

De jongeman reed met hoge snelheid in de richting van de N242/Beverkoog en haalde verschillende auto's in. Toen hij in de bocht een busje wilde inhalen ging het mis. Hij kon niet meer bijsturen en raakte van de weg, pakte een verkeersbord mee, reed het talud af en belandde uiteindelijk op zijn kop in de sloot. Wonderwel kon de man zelf uit de auto komen.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De bestuurder gaf aan dat hij geen passagiers had, maar voor de zekerheid controleerden duikers de sloot. Er werden geen andere slachtoffers aangetroffen. Met onbekend letsel is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.  De weg was enige tijd afgezet.
Pin It
Bekeken: 4661x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/