Na vele succesvolle jaren moest de huttenbouw in de Heerhugowaardse wijk Butterhuizen vorig jaar worden afgeblazen. De oorzaak: niet genoeg vrijwilligers om het zomerse evenement voor te bereiden. Om dit jaar wel genoeg helpende handjes te krijgen, wordt dinsdagavond 9 april een bijeenkomst georganiseerd in wijkcentrum De Zon (Brandpunt 1).

Leden van de ‘oude’ organisatie en MET Welzijn zullen aanwezig zijn om belangstellenden te informeren over wat er komt kijken bij de organisatie van het driedaagse evenement, dat tijdens de zomervakantie moet gaan plaatsvinden. Kinderen bouwen onder begeleiding een eigen hut en op de laatste dag is er een Bonte Avond, een feest voor zowel kinderen als ouders met een barbecue, muziek en spelletjes.

Er is een kernteam nodig voor zowel een gedegen voorbereiding als goede uitvoering. Dankzij alle ervaring ligt er een prima draaiboek, dus de nieuwe organisatie hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. MET Welzijn staat in de startblokken om iedereen die wil helpen te begeleiden.

De informatieavond op 9 april begint om 19:00 uur. Natuurlijk is er alle tijd om antwoord op vragen te krijgen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: EMR Photography)
Pin It
Bekeken: 2604x
https://ee.itk.ac.id/data/