Heerhugowaard Centraal


Om na de zomer Langedijker collega-ambtenaren "niet op een kale vloer ergens in een hoekje" te huisvesten op het Waardse gemeentehuis, is 1,3 miljoen euro extra nodig. Het geld moet worden gebruikt om de werkvloer in te richten met bureau's, vloerbedekking en tussenmuurtjes. Tijdens de commissievergadering reageerden partijen verbaasd over dit budgetverzoek van wethouder Does.

VVD-raadslid Boer noemt het "een duur grapje". In november werd al akkoord gegeven voor een verbouwing van vier werkvloerdelen met een kostenplaatje van 1,3 miljoen en nog eens zeven ton voor technische zaken. Waarom het nieuwe verzoek toen niet al was meegenomen in die begroting verbaast hem. Boer pleit voor één grote verbouwingsvoorstel, er zijn namelijk nog zeven andere werkvloerdelen die aangepakt moeten worden.

Raadsleden van Nederland Duurzaam en ChristenUnie dachten er net zo over. Volgens hen is het overzichtelijker en goedkoper om alle vloeren in één keer te verbouwen en verduurzamen. Het scheelt daarnaast een hoop vergadertijd en verrassingen. Does heeft tijd nodig om een goed uitgewerkt plan te maken voor de overige zeven werkvloeren en belooft deze uiterlijk begin 2020 gereed te hebben.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl