Heerhugowaard Centraal


Twee weken lang kon iedereen de meest onveilige verkeerssituaties van de provincie letterlijk op de kaart zetten bij het Meldpunt Onveilig Verkeer. Dat werd met 1.881 meldingen en 7.953 stemmen massaal gedaan, meldt mediapartner NH Nieuws. Op twee staat de kruising Zuidtangent - Stationsplein in Heerhugowaard en op drie de Oudegracht ter hoogte van Klein Nieuwland in Alkmaar.

Met overmacht 'won' de kruising Oudeweg - Kick Smitweg in Haarlem, met negen meldingen, waar totaal 325 keer op werd gestemd. De kruising van de Zuidtangent in Heerhugowaard werd vier keer gemeld en kreeg 173 stemmen. Ook de spoorwegovergang even verderop wordt als gevaarlijk ervaren. De hoek Oudegracht - Klein Nieuwland in Alkmaar kreeg vijf meldingen en 162 stemmen. Stemmers vinden de plek onoverzichtelijk en dat er regelmatig te hard gereden wordt.

Op 3 mei komt de volledige uitslag van het Meldpunt Onveilig Verkeer. Dan wordt niet alleen aandacht besteed aan andere onveilige verkeerssituaties, maar ook aan hoe er gestemd is. Of het bijvoorbeeld veelal gaat om kruispunten binnen de bebouwde kom en  voor welke verkeersdeelnemers gevaarlijke situaties vooral werden gemeld.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl