Aanstaande vrijdag wordt de laatste hand gelegd aan de langdurige herinrichting van de Middenweg in Heerhugowaard. Dan wordt de laatste laag van het nieuwe asfalt aangelegd. Hierna moet deze nog gewalst worden, maar dan komt het eind van de werkzaamheden toch echt in zicht. De weg is in totaal bijna anderhalf jaar afgesloten geweest en wordt eind mei feestelijk geopend. Vanaf dat moment is de Middenweg officieel een fietsstraat, waarbij alleen bewoners nog met hun auto over de weg mogen. Daarnaast zullen ook lijnbussen over de weg gaan rijden.

De herinrichting was noodzakelijk, omdat onder andere de populieren vervangen moesten worden en de weg niet meer voldeed aan de eisen. Met onder andere een nieuwe laag asfalt, tweehonderd iepen en nieuwe lichtmasten, is de weg straks klaar voor de toekomst.
Pin It
Bekeken: 4518x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/