Heerhugowaard Centraal


Zaterdag 11 mei houdt De Groene Waard haar jaarlijkse Plantjesdag. Vanwege het 50-jarig bestaan van de Heerhugowaardse volkstuindersvereniging is de opzet groter dan in voorgaande jaren. Naast de mogelijkheid tot het kopen en ruilen van plantjes worden activiteiten georganiseerd om belangstellenden kennis te laten maken het volkstuinieren.

Op de dag worden diverse workshops gegeven, zoals het zelf maken van crèmes en zalfjes met planten en kruiden uit eigen tuin. Verder zijn het bier- en wijngilde alsook een imker van de partij met smaakvolle dranken en producten, waar ze graag over vertellen. Uiteraard is het mogelijk om rond te kijken. Ook bestuursleden van De Groene Waard zijn aanwezig om over de vereniging te vertellen en de mogelijkheden tot het huren van een volkstuin.

De Plantjesdag duurt van 10:00 tot 15:00 uur op het complex Molenkrocht, Middenweg 402, net ten noorden van de spoorwegovergang. Meer informatie is verkrijgbaar via het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl