Heerhugowaard Centraal


Zondag 25 augustus vindt alweer het 19e Mixtream Festival plaats in Heerhugowaard en net als voorheen kunnen muzikanten uit de buurt een plekje in de line-up veroveren. De Mixtream Band & DJ Contest wordt vrijdag 17 en zaterdag 18 mei gehouden in J.C. Kompleks.

Uit een grote hoeveelheid inschrijvingen zijn de volgende bands, rappers en DJ’s geselecteerd: 3 Point Landing, Snare, Tardiz, Tea Rex, The Compounds, The Guy Next Door, The Lost Noise en Troubleshot. Ook de hiphop-act Hashtag doet mee in de band-categorie. De DJ's die meedoen zijn DJ Ginia, DJ Virato, Dusty Boyd, Jeff Q, Freak0nic, Lurdi, Patricio, Rob K, The Bassjunk en Zorq.

Aan het einde van de tweede avond worden voor beide categorieën de winnaars van de juryprijs en de publieksprijs bekendgemaakt. Fans kunnen inmiddels hun stem uitbrengen via de Facebookpagina van Mixtream. De band én de DJ met de meeste online stemmen krijgen alvast 15 bonusstemmen voor op de speelavond. De winnaars krijgen masterclasses ter voorbereiding op hun grote Mixtream optredens.

De contest begint om 20:30 uur, de deuren van Kompleks gaan open om 20:00 uur. Het programma staat op facebook.com/MixtreamFestival. (foto: Mischa Nieuwboer)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl