Heerhugowaard Centraal


Fanfare Hou en Trouw presenteert zaterdag 1 juni samen met Brassica Musicals een speciale productie in Cool te Heerhugowaard. De 40 muzikanten van de fanfare zullen samen met 22 zangers en zangeressen van Brassica de grootste musicalsuccessen ten gehore brengen tijdens hun Live Musical Concert.

Hou en Trouw zocht contact met Brassica en het voor een samenwerking werd vol enthousiasme omhelst. Zo is een uniek project ontstaan, dat bijna de grootte van een musicalproductie zelf is geworden om een samenhangend geheel te creëren en het geluid, de kleding, het licht en de promotie op orde te krijgen. En natuurlijk is er al veel gerepeteerd.

Het Live Musical Concert begint om 20:15 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn op de speelavond bij Cool te koop, maar ze zijn ook te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-28394974. Meer info op coolkunstencultuur.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl