Op basisschool De Zonnewijzer is donderdag de eerste uitgave van Jong Heerhugowaard uitgedeeld aan leerlingen, zo melden het NHD en Gemeente Heerhugowaard. Jong Heerhugowaard is een krant die gericht is op scholieren uit de bovenbouw van basisscholen. De krant is een initiatief van invaldocente Miranda Loonstra.

In de krant komen diverse onderwerpen aan bod, bedoeld om kinderen bewust te maken van hun omgeving en meningsvorming te bevorderen, aldus Loonstra. Wethouder John Does mocht de eerste twee exemplaren overhandigen aan scholieren. Burgemeester Blase heeft invulling gegeven aan het blad, middels zijn eigen rubriek 'Vertel het de burgemeester'.

De komende tien maanden wordt in oplagen van 4000 exemplaren de krant verspreid onder deelnemende scholen. De gemeente Heerhugowaard betaalt voor hen de abonnementskosten.
Pin It
Bekeken: 2384x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/