Heerhugowaard Centraal


Vrijdagochtend ging de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen in TAQA Theater De Vest succesvol van start. Er is keuze uit zo'n 240 shows. Tickets gingen hard voor The Analogues, Plien & Bianca, Martijn Koning, Ellen ten Damme, Rundfunk, Dolf Jansen, Lebbis en De Alex Klaasen Revue. Eerder raakten shows van Nienke Plas, Fred van Leer, Peter Pannekoek en Daniel Arends al uitverkocht.

Cabaretliefhebbers kunnen hun hart ophalen met toppers als Ali B, Freek de Jonge en Yentl en de Boer en ook grote producties komen voorbij, zoals Amadeus en ‘’t Schaep met de 5 Pooten’ en buitenlandse pareltjes van de nouveau cirque onder het label Vestival International. Natuurlijk zijn ook huisgezelschappen Scapino Ballet Rotterdam, Nederlands Philharmonisch Orkest en Het Nationale Theater van de partij.

Er is een ruime keuze aan mooi toneel, bijvoorbeeld ‘Het oog van de storm’ met o.a. grande dame Anne-Wil Blankers en Hans Croiset of ‘Dangerous Liaisons’ met Tjitske Reidinga en Mark Rietman. Ook qua muziek staan verschillende toppers op het programma: van Waylon tot The Analogues en van de 3JS tot Rob de Nijs.

Voor de voetballiefhebbers is er het speciale theatercollege ‘Een avond met De Kromme’ met onder andere unieke videobeelden en natuurlijk Willem van Hanegem zelf.  Joris Luyendijk gaat het hebben over het medialandschap van de toekomst en George van Houts met ‘Kom Plott II’, over zijn complottheorieën rond 9/11.

De Nederlandse Bachvereniging is inmiddels een vaste bespeler van de Grote Kerk. Komend seizoen brengen ze de Mariavespers en een programma rond Bach & Sandström. Cor Bakker geeft een prachtig kerstconcert en er is een bijzonder theatraal concert van Project Wildeman & Capella Amsterdam.

Meer informatie op taqatheaterdevest.nl en digitale nieuwsbrief waarvoor je je kunt aanmelden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl