Wethouder John Does had donderdag de eer om met een heimachine de eerste paal voor het nieuwbouwproject Land van Luna in Heerhugowaard te slaan. Hiermee is de bouw van de 86 gasloze huizen officieel van start gegaan.

Land van Luna wordt gebouwd tussen Oosttangent en de Jan Glijnisweg, bij het Park van Luna. De nieuwe wijk bestaat uit rijtjeshuizen, 2/1 kap woningen en vrijstaande huizen. De prijzen variëren van 299.800 euro tot 505.600 euro. Via de gemeente kunnen ook vrije kavels aangekocht worden.

Dinsdag 21 mei wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd in het Waardse gemeentehuis. Tussen 17:00 uur en 19:00 uur zijn de deuren geopend voor iedereen die meer wil weten over het nieuwbouwproject. Ook is er documentatie beschikbaar en kan men zich inschrijven.
Pin It
Bekeken: 3976x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/