Heerhugowaard Centraal


Marlau klaver van SiU Heerhugowaard heeft zondag brons behaald op het onderdeel Sprong, tijdens het NK Turnen voor pupillen N3 (< 12 jaar) in Vianen. Clubgenote Jaimy Marlin kwam en dag eerder uit in de meerkamp finale en behaalde een keurige achtste plaats.

Marlau moest meteen als eerste springen. Dat deed zij voortreffelijk met een strakke overslag over de Pegasus. In de tweede ronde sprong ze mooie hoge gestrekte salto voorover. 13.400. Uiteindelijk waren er twee turnsters die hoger dan Marlau's totaalscore van 13,400 kwamen.

Dit weekend vond tevens de laatste voorronde voor de 3e en 4e divisie trampolinespringen plaats in Amsterdam. Jiska Mulder won zaterdag zilver en plaatste zich zo voor het NK 3e divisie. Noor Brounne pakte ook een tweede plaats, maar dan in de 4e divisie Junior meisjes. Samen met teamgenoot Sterre de Rijk gaat ze eveneens naar het NK in Rotterdam.

Ook de vier andere SiU-springers presteerden goed. Lieke Bras werd netjes zevende in de 3e Divisie jeugd meisjes en Kyra de Boer pakte een negende plaats in de 3e Divisie pupillen meisjes.  Nieuweling Nikki Witte springt dit seizoen voor het eerst mee en werd vierde in de 4e divisie Jeugd meisjes.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl