Heerhugowaard Centraal


het heeft veel moeite, inspanning en gespreksstof geëist, maar Karavaan mag de 'boerderijvoorstelling' in Heerhugowaard tóch door laten gaan. dat is besloten na een bezoek van en gesprek met burgemeester Bert Blase. Karavaan moet echter wel aan een aantal extra eisen voldoen. De opluchting bij karavaan overheerst, maar één van de extra voorwaarden baart wel een beetje zorgen.

"De gemeente eist dat er bij iedere voorstelling drie gecertificeerde brandwachten aanwezig zijn. We hopen dat die beschikbaar zijn en dat de kosten daarvan niet al te groot zullen zijn, we weten al wel dat het kostbaar wordt.", vertelt Els Schipper van Karavaan. "Verder moeten we de houten betimmering in de schuur weghalen en delen van de schuur nat houden tijdens de voorstellingen."

Dit is voor het eerst dat Karavaan 'theater op locatie'brengt binnen de gemeentegrenzen van Heerhugowaard en dat is nog even wennen. "Het lig gal voor de hand dat we niet voldoen aan het plaatselijke bouwbesluit van we brengen theater op bijzondere locaties. De gemeente Alkmaar kent ons al een paar jaar en dat helpt. Daarvan krijgen we bijvoorbeeld ook adviezen, maar de gemeente Heerhugowaard benaderd dat anders en toetst alleen maar."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl