Heerhugowaard Centraal


Taakgroep Zin in Heerhugowaard organiseert vrijdag 14 juni weer een avondje film in Ontmoetingscentrum De Brink en deze keer wordt de film Hachi - A Dog's Tale gedraaid. De remake van de Japanse film Hachiko monogatari, met hoofdrollen voor Richard Gere en Joan Allen, vertelt het waargebeurde verhaal over de vriendschap en trouw van een hond.

Tijdens een koude avond vindt een docent Parker Wilson (Richard Gere) een Japanse Akita puppy op een treinstation. Hij neemt de puppy mee naar huis. Zijn vrouw is eerst niet bijster enthousiast maar het hondje, inmiddels Hachi genoemd, mag blijven en het gezin raakt verknocht aan hem. Hond en baasje wandelen dagelijks naar het station en als de baas 's avonds vanaf zijn werk weer uit de trein stapt, zit Hachi hem op te wachten. Op een dag krijgt Parker op werk een hartaanval en overlijdt. Maar Hachi blijft trouw precies op tijd naar het station komen om zijn baasje op te halen. Tot aan zijn dood, negen jaar later.

Inloop met koffie en thee is vanaf 19:15 uur en de film begint om 19:45 uur. De kosten zijn 5 euro per persoon. Na afloop is er nog gelegenheid om na te praten. Aanmelden kan via Teun Giezen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 072-5713097) of Sylvia Dijkstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl