In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie drie jonge mannen van 16, 17 en 21 jaar uit Heerhugowaard aangehouden op verdenking van diefstal.

Het drietal zou na middernacht bij een woning aan de Van der Weydenlaan hebben ingebroken. De politie ontving een melding rond 00:15 uur en ging naar het huis om te zien wat er aan de hand was. Er werd niemand aangetroffen, maar het was al snel duidelijk dat de hele woning overhoop was gehaald. Uit nader onderzoek bleek dat de inbrekers via het dak naar binnen waren gegaan.

Later die nacht ontving de politie een melding dat de gestolen goederen gezien waren op sociale media. Agenten konden de locatie herleiden van het bericht en hebben het drietal kunnen aanhouden in Akersloot. De mannen hadden de gestolen waar in bezit.

De drie Waardse verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor zolang het onderzoek loopt.
Pin It
Bekeken: 3462x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/