Heerhugowaard Centraal


De politie is nog altijd op zoek naar drie vrouwen die in augustus 2018 voor een kapitaal aan parfum uit diverse winkels hebben gestolen. Uit onderzoek blijkt dat ze door het hele land actief waren, maar vooral in Noord-Holland. De eerste traceerbare diefstal vond plaats op 2 augustus in Heerhugowaard, een paar weken later sloegen ze in de Langestraat te Alkmaar toe. Bureau NH heeft beelden van de vrouwen laten zien.

Het eerste doelwit was de ICI Paris XL in Middenwaard. De buit was minimaal: één flesje parfum. Ze werden verstoord door een winkelmedewerkster die hen aansprak op verdacht gedrag, maar blijkbaar niet had opgemerkt dat een van hen al iets in haar tas had gestopt. De vrouwen reageerden fel en beschuldigden haar van discriminatie. Een getuige wist zich te herinneren dat ze in een champagnekleurige Mercedes A 180D stapten.

Diezelfde avond waren ze wel heel succesvol in de ICI Parix XL aan het Gelderlandplein in Amsterdam. Het drietal weet 43 flesjes parfum met een waarde van 5.500 euro ongezien mee te nemen. Twee weken later sloegen ze opnieuw toe, deze keer in de Langestraat in Alkmaar. Daar wisten ze voor 1.850 euro aan parfum te stelen. Diezelfde avond zijn ze ook nog eens succesvol in Amsterdam.

Het betreft drie donkere vrouwen van ongeveer 30 jaar oud, met lang haar. Twee van hen hebben een slank tot normaal postuur, de derde heeft een stevig postuur en haar haar is geblondeerd. Politie tiplijn: 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl