Heerhugowaard Centraal


Gymvereniging SiU Heerhugowaard bestaat dit jaar 100 jaar en dat is reden voor een feestje. Aan het einde van het turnseizoen orgaiseert de club een feestelijk jubileumweekend in de Waardergolf.

Op zaterdag 29 juni kan het publiek genieten van een spetterende jubileumshow, waarin alle disciplines van de gymvereniging aan bod komen zoals turnen, acrogym en trampolinespringen. Hierbij passeren grote namen als Eythora Thorsdottir, Casimir Schmidt, Renske Endel en twee acro top-teams van Flik-Flak Den Bosch de revue. Kaarten voor de show zijn verkrijgbaar via siu-heerhugowaard.nl en kosten 7,50 euro per stuk.

Zondag 30 juni vindt er een grote sportieve instuif plaats waar jong en oud zich kunnen uitleven op het parcours met turntoestellen, trampolines, airtracks en een grote vierkante airfloor. De rijke historie van de turnsport komt aan bod, en een grote loterij maakt het feest compleet. Entree voor de instuif is gratis, maar bezoekers hebben wel een ticket nodig. Deze kan geclaimd worden via de website van SiU Heerhugowaard.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl