Heerhugowaard Centraal


De 'Heerhugowaard Centraal meiden' van SVW hebben zaterdag goede zaken gedaan bij een toernooi bij voetbalclub HSV in Heiloo. Het team met meiden tussen de tien en twaalf jaar wist de concurrentie maar liefst vier keer te verslaan.

Gastheer HSV werd overtuigend verslagen met 1-7, en ook de de andere tegenstanders hadden geen passend antwoord op het spel van het SVW/Heerhugowaard Centraal team. Vitesse werd verslagen met 1-0, Purmerend met 3-2 en met DEM 5-1.

De kampioensbeker ging uiteraard mee naar Heerhugowaard en krijgt een mooi plekje in de prijzenkast in het clubhuis van SVW. Het was niet de enige beker die door SVW veroverd werd, de meiden 'onder 17' speelden eveneens prachtig voetbal op hetzelfde toernooi en sleepten in de eigen categorie ook de kampioenbeker in de wacht.

In augustus start het nieuwe voetbalseizoen. SVW heeft heeft meidenteams in diverse leeftijdscategorieën en Heerhugowaard Centraal sponsort ook de komende twee seizoenen het meidenteam in de leeftijd van tien tot twaalf jaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl